Blue-moon

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 40 g zahăr
  • 500 ml lapte
  • 2 linguriţe rase Tort-Gelee transparent Dr. Oetker
  • 125 ml apă
  • 125 ml Blue Curacao

Mod de preparare

Se prepară budinca din conţinutul plicului Original Pudding, zahăr şi lapte, conform instrucţiunilor de pe plic. Se lasă apoi să se răcească, amestecând din când în când.

Jumătate se împarte în 4-5 cupe de desert.

Din Tort-Gelee, apă si Blue Curacao se prepară jeleul, conform instrucţiunilor de pe pachet, dar cu cantităţile date.

Se lasă să se răcească. Se toarnă apoi peste budincă şi se pune la frigider până ce se întăreşte.

Restul de budincă se amestecă bine şi se toarnă peste stratul de Blue Curacao.

Timp de preparare: 15 minute, fără timpul de gelifiere

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise