Blini cu crema de branza si somon afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 g faina
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • 5 g drojdie uscata
  • 50 g unt topit
  • 1/2 lingurita sare
  • 300 g branza proaspata
  • 50 g smantana
  • 100 g somon afumat
  • marar pentru decor

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile cu laptele si untul topit. Adaugam faina, sarea si drojdia si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Lasam la dospit 30 de minute.

Adaugam albusurile batute spuma si le incorporam.

Conectam aparatul panini Maker Breville la sursa de curent si cand beculetul verde s-a aprins formam blinelele cu o lingura.

Coboram capacul aparatului Panini Maker Breville coacem blinele cateva secunde. Ridicam cand si cand capacul si le verificam.

Pufoase, fragede, delicioase.

Frecam crem de branza cu sare si smantana. O punem intr-un pos si formam gramajoare pe fiecare clatita.

Asezam deasupra bucati de somon afumat si crengute de marar.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise