Se framanta aluatul din ingredientele de mai sus, se inveleste cu o folie de plastic si se tine o ora la frigider.
Se ia cate o bucata de aluat, se intinde cu vergeaua (grosimea: 4 mm) si se decupeaza - cu forme speciale pentru biscuiti - cate 40 de romburi, patrate ori triunghiuri, de 3 dimensiuni: 40 mici, 40 mijlocii, 40 mari. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie, se coc pe rand, 6-9 minute, in cuptorul incins la 190gr. si se lasa sa se raceasca.
Se incalzeste gemul de zmeura pana ce da in clocot (1-2 minute) si se pune cate putin - cu o lingurita - pe mijlocul biscuitilor mari si mijlocii. Se lipesc, cate 3, unul peste altul, in forma de terase, se pudreaza cu zahar si se orneaza cu un strop de gem.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise