Prepara biscuiti spritati de casa cu aceasta reteta simpla din copilarie. Un desert delicios si usor de facut, perfect pentru a-ti aduce aminte de gusturile de altadata.
Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie)
Se lucreaza doar cu furculita, ca sa nu se inmoaie untul de la caldura mainii si aluatul arata ca niste frecatei bine infainati. Se da la rece pentru o jumatate de ora.
La masina de tocat manuala se monteaza dispozitivul prin care se fac biscuitii si se pune aluatul, cate putin si se apasa usor. Biscuitii vor iesi foarte frumosi , cu tepi, se pot face bastonase si coronite .
Se coc la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute pana incep sa se rumeneasca.
Daca doriti, dupa ce ii scoateti din cuptor, pudrati-i cu zahar praf vanilat.
Incearca si reteta de salam de biscuiti, amandine sau prajitura cartof. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise