Biscuiti scotieni

Punem toate ingredientele in bol.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 300 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 100 gr migdale
  • 3 vanilii
  • putina sare
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

Punem toate ingredientele in bol si amestecam bine cu mana. Daca aluatul nu se dezlipeste usor de pe peretii bolului, mai adaugam putina faina. Ungem o tava cu unt. Punem aluatul in cornet si apasam usor sa fie rotunzi biscuitii.

Preincalzim cuptorul la 175 de grade C si coacem la foc mediu (150-175 grade C) pentru 10-12 de minute.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise