Intr-un vas se pune malaiul dupa care se adauga sare, boia de ardei si piper, dupa gust, se amesteca bine pentru dispersarea ingredientelor picante.
Se pune treptat apa sau laptele, amestecandu-se ingredientele foarte bine pentru a nu se face cocoloase, se adauga untul topit.
Amestecam aceste ingrediente pana obtinem o pasta/aluat potrivit de tare.
Aceasta pasta o intindem pe o planseta unsa in prealabil cu ulei, iar cu un dispozitiv taiem bucati cat un biscuite normal.
Se incalzeste cuptorul aragazului, se pregateste o tava, se unge cu unt, se aseaza biscuitii si se dau in cuptor pentru 15-20 minute, la foc potrivit.
Se intorc cu o paleta, iar cand au o crusta maronie se scot.
Se pot consuma cu diferite mancaruri traditionale.
In amestec se pot adauga plante aromate (marar, patrunjel, tarhon, cimbru, chimen etc.).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise