Amestecati untul cu zaharul foarte bine pana devine pufos. Adaugati galbenusul, apoi migdalele si faina. Amestecati bine, formati o bila din coca, infasurati-o in folie alimentara si dati la frigider pentru 2 ore.
Desfaceti coca din folie si formati ce modele doriti. Puneti in cuptorul inchis la 160grade pe o hartie de copt si lasati pana se rumenesc, in functie de dimensiuni intre 10 si 20 de minute. Scoateti si lasati sa se raceasca pe un fund de lemn.
Sosul il pregatiti ca in reteta prajitura Lidia . O raciti bine apoi faceti sandvisuri din biscuiti. Ornati cu ciocolata si zahar pudra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise