Se incinge cuptorul la 190gr. si se ung 2-3 tavi.
Se pune untul intr-un castron, se freaca spuma, se adauga zaharul, putin cate putin, si pe urma esenta de vanilie si oul, amestecand intruna (incet).
Se incorporeaza faina si bicarbonatul (cernute), samburii de nuca si ciocolata.
Se ia cate putin din aluat si se formeaza - direct pe tava - gramajoare (o gramajoara = 2 lingurite cu aluat), lasand intre ele un spatiu de 2 cm. Se dau biscuitii la cuptor, se coc 10-12 minute, pana ce se rumenesc usor si se intaresc, si se lasa sa se raceasca pe un gratar. Biscuitii se pot pune in cutii de plastic si se pot congela.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise