1. Pune intr-un bol 250 g faina.
2. Pune zaharul in cafeaua preparata si amesteca pana cand se dizolva.
3. Toarna cafeaua peste faina din bol, adauga uleiul de palmier, sarea, cafeaua macinata si bicarbonatul stins si amesteca bine cu o lingura.
4. Framanta aluatul si inglobeaza treptat faina ramasa pana vei obtine un aluat ferm. Acopera-l si lasa-l sa se odihneasca 15-20 minute.
5. Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius.
6. Imparte aluatul in doua ca sa lucrezi mai usor, intinde-l si decupeaza-l cu o forma pentru biscuiti, sau il poti rula intr-un cilindru si il tai in felii cu un foarfece de bucatarie.
7. Pune biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introdu in cuptor pentru 10-15 min.
Nota: Daca ii vreti mai dulci puteti pune zahar dupa gust.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise