Biscuiti -Cookies

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri lapte
  • o lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita esenta de migdale
  • 550 gr faina
  • un plic praf de copt

Mod de preparare

Frecati untul cu zaharul pana devine o spuma. Adaugati oul, laptele vanilia si esenta de migdale. Amestecati faina si praful de copt, adaugandu-le treptat in compozitie, pana obtineti un aluat moale. Nu trebuie dat la rece. Puneti aluatul in pistolul de biscuiti si apasati direct pe o tava pe care ati uns-o cu un pic de unt. Se coc la 204 grade timp de 6-8 minute. Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise