Biscuiti aperitiv (cu doar 3 ingrediente )

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 g faina,
  • 100 g unt,
  • 75 g branza cu mucegai albastru,
  • facultativ miez de nuca macinat,
  • seminte de mac sau migdale macinte

Mod de preparare

Se pun cele 3 ingrediente in robotul de bucatarie si se framanta pana se obtine o coca. Coca obtinuta se pune pe o folie alimentara si se ruleaza sub forma unui sul cu grosimea de 3-4 cm. Se da la rece pentru cel putin 30 minute. Se scoate coca din frigider si se rostogoleste peste muca macinata sau seminte de mac. Eu am utilizat migdale macinate grosier. Se taie rondele de 0,5 cm grosime si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-20 minute la 180 de grade. La jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise