Intr-un vas amestecati nuca de cocos cu cacao si zaharul farin;
Topiti untul fara al incalzii prea mult si adaugati peste acesta frisca lichida,omogenizati dupa care adaugati aceasta compozitie in vasul cu amestecul de mai sus;
Amestecati totul,va rezulta o compozitie destul de lipicioasa din care ve-ti obtine cam 20-25 bilute;
Asezati bilutele pe un platou dupa care le introduceti pt 30 minute in frigider;
Intre timp topim ciocolata,infingem cate o scobitoare in biluta ,o trcem prin ciociolata topita,le trecem prin nuca de cocos si le introducem din nou in frigider timp de 30 minute;
Dupa gust nuca de cocos de decor o puteti inlocui cu nuca macinata sau picaturi de ciocolata alba si neagra!
Si de ce nu, putem pregatii un cadou gustos pt cei dragi cu aceste bilute ,in pungute transparente, pt sarbatorile de iarna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise