Bile din cocos.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta simpla si usor de preparat si buna!
  • 300 g albus de oua(9 albusuri)
  • 300 g cocos
  • 300 g zahar

Mod de preparare

Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.

Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.

Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.

Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.

Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.

Bagam la cuptor si il coborim la 170 de grade timp de 20-30 minute.

Servim rece si dupa plac.Putem sa servim cu frisca.

Mentiuni-albusul de ou poate fii facut spuma inainte de al amesteca cu zaharul si cocosul.Eu nu l-am batut si cind am bagat in cuptor a inceput sa iasa putin albusul de dedesupt.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise