Incepem prin a pregati stafidele punandu-le la inmuiat cu putina apa calda cat sa le acopere, facem cafeaua si lichefiem margarina in microunde timp de aproape un minut.
Sfaramam biscuitii cu mana sau ajutorul unui sucitor de lemn si-i punem intr-un vas destul de incapator peste care ajunge zaharul,margarina, cafeaua (nu fierbinte), cacaua, esenta de rom, coaja de portocala si stafidele stoarse de apa.Totul se amesteca bine. Compozitia trebuie sa aiba un aspect nici prea moale, dar nici prea tare.
Cu ajutorul mainilor facem bile cam de marimea unei mingi de ping-pong pe care le rostogolim prin nuca de cocos. Odata terminate toate bilele de facut se pun pe un platou in frigider pana in momentul servirii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise