Biftec cu conopida

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne vita
  • 2-3 oua
  • 1 conopida nu prea mare
  • 200g branza de vaci
  • 70g smantana
  • sare
  • piper
  • 100g cascaval ras

Mod de preparare

Dai carnea prin masina de tocat,o amesteci cu 2 oua,sare,piper.Asezi intr-un vas termorezistent,uns cu ulei,carnea facuta rotunjoare ca mingile.De jur imprejur vei pune buchetele de conopida spalata si putin sarata.Deasupra torni branza amestecata cu smantana si alte 1-2 oua.In final se pune cascavalul ras.Se da la cuptor 40-45 minute.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise