Biban de mare la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 bibani de mare
  • 2 cartofi
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 8 rosii chery
  • ulei de masline
  • hartie de copt

Mod de preparare

Preparare: curatam si spalam bine pestele, il saram si piperam. cartofii ii taiem cubulete si ii amestecam cu patrunjelul si usturoiul tocat marunt. Luam pestele si umplem burta cu cartofi, il asezam pe o hartie de copt unsa cu ulei. Rosiile le taiem pe jumatate si le asezam deasupra pestelui. Inchidem bine hartia ca sa nu iese aburul la copt si dam la cuptor 25-30 de minute la 180°. Cand e copt il scoatem di cuptor si deschidem hartia cu atentie sa nu ne ardem....este delicios...pofta buna

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise