Biban de mare in vas de lut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un biban de mare
  • verdeata
  • ulei de masline
  • condimente de peste
  • sare
  • 1 ou

Mod de preparare

Un biban de mare, curatat de solzi, bine spalat, este garnisit cu verdeata si condimente, uns cu ulei de masline si pus intr-un vas de lut presarat cu sare grunjoasa si albus de oua. Dupa aceea pestele este bagat in cuptorul incalzit la 180 grade C unde va sta 15-20 min. Se serveste taiat in felii, cu garnitura de legume.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise