Calim ceapa in ulei, adaugam cartofii taiati cubulete mici, sarea, boiaua dulce si lasam sa prinda culoare. Acoperim cu apa rece si lasam la foc domol pana cand se inmoaie cartofii. Introducem sferturile de tomate si ceapa rosie, ardeii rosii si verzi taiati in lungime, zaharul si garam masala. Incingem focul si dam in clocot pentru circa 2-3 minute. Servim cu sos rece de iaurt si frunze de patrunjel verde.
Sugestie: serviti Bhujia cu felii de paine Naan taiata si prajita in putin ulei de floarea soarelui. Este combinatie ideala de crocant si arome picant-parfumate.
Recomandare: in cazul in care nu aveti preparat garam masala, poate fi inlocuit cu un praf de foi de dafin, un varf de cutit de scortisoara si cuisoare pisate, putin mustar, ceva chimen si piper negru.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise