Besamel cu bere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Oua - 2 buc
  • -Bere - 500 ml
  • -Faina
  • -Sare
  • -Piper

Mod de preparare

-Ouale se spala ,se desinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, dupa care se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul adaugand berea, faina, sarea si piperul continund amestecarea, adaugand faina pana obtinem o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase.Observatii: Acest besamel se foloseste la impanarea gujoanelor de pui, vita s-au porc, punem bere pentru a fragezi carnea.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise