Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin, amestecand continuu, in jur de 20 de minute. Aveti grija sa nu se imbranzeasca, trebuie luat de pe foc imediat ce vedeti ca lingura de lemn adera la compozitie.
Separat se dizolva gelatina in apa rece 10 minute apoi se incalzeste la microunde sau pe baie de aburi, atentie sa nu fiarba. Se adauga in amestecul de oua dupa ce s-a mai racit un pic.
Se lasa sa se raceasca crema de ou.
Se mixeaza 800 gr de zmeura si se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga frisca batuta in prealabil si se amesteca incet.
Se inmoaie piscoturile in zeama de lamaie si suc de portocale naturale, si se asaza in forma rotunda.
Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi, apoi se adauga restul de zmeura intregi.
Se pune restul de crema si se baga la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte, recomandat.
Se decoreaza cu capsuni sau cu ce doriti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise