Bautura roz cu bule

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml de suc de merisor
  • 200 ml de limonada
  • 1 cupa de inghetata de zmeura
  • 1 lingura de zahar
  • colorant alimentar rosu

Mod de preparare

1. Toarna sucul de merisor intr-un pahar.

2. Adauga limonada peste sucul de merisor. E bine sa faci acest lucru deasupra chiuvetei, in cazul in care limonada face prea multa spuma!

3. Ia o cupa de inghetata de zmeura si pune-o in bautura.

4. Daca vrei sa-i dai un aspect mai interesant cocteilului, adauga un pic de colorant alimentar rosu la o lingura de zahar. Stropeste amestecul pe deasupra inghetatei si priveste cum devine efervescent !

5. Ia un pai si bea paharul pana la fund !

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise