Bautura racoritoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 3 piersici decojite
  • 2 caise
  • 1l de vin alb demisec
  • sirop de coacaze
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Lamaia taiata rondele,piersicile si caisele taiate fideluta,impreuna cu vinul se pun intr-un castron si lasa la racoare cu un capac deasupra 2-3 ore.

Piersicile si caisele se storc intr-un tifon,iar sucul lor se amesteca cu vinul la care se adauga siropul de coacaze.Se toarna in pahare cu multa gheata si se orneaza cu rondele de lamaie.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise