Bautura calda cu coniac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 galbenusuri
  • 5 linguri zahar(brum)
  • 500ml coniac
  • 500ml vin rosu
  • 1 lingurita nucsoara

Mod de preparare

Frecati galbenusurile si zaharul pana cand acesta se dizolva si compozitia devine cremoasa.Turnati peste acest amestec coniacul,omogenizati,apoi vinul si amestecati bine.Incalziti amestecul pe baie de aburi,fara a-l lasa sa dea in clocot.Inainte de a turna bautura in pahare calde,presarati in acestea nucsoara rasa.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise