Bautura acidulata hawaiana

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml suc de ananas, plus o cantitate suplimentara pentru decor
  • 10 g de zahar granulat
  • 6 cuburi de gheata
  • 300 ml limonada acidulata
  • un plic de 7 g de serbet rosu sau galben

Mod de preparare

1. Se toarna 2 linguri de suc de ananas intr-o farfurie si zaharul intr-o alta farfurie.

2. Se iau doua pahare inalte, se inmoaie marginile in sucul de ananas si apoi in zahar. Se dau la o parte si se lasa zaharul sa se intareasca timp de 5-10 minute.

3. Se toarna sucul de ananas si limonada intr-o carafa si se amesteca.

4. Se pun cate trei cuburi de gheata in fiecare pahar. Se toarna bautura peste gheata, avand grija ca lichidul sa nu atinga marginile paharului si sa dizolve ornamentul.

5. Se presara jumatate din serbet in fiecare pahar. Cantitatea de serbet se adauga treptat, putin cate putin, altfel bautura poate deborta.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise