1. Se toarna 2 linguri de suc de ananas intr-o farfurie si zaharul intr-o alta farfurie.
2. Se iau doua pahare inalte, se inmoaie marginile in sucul de ananas si apoi in zahar. Se dau la o parte si se lasa zaharul sa se intareasca timp de 5-10 minute.
3. Se toarna sucul de ananas si limonada intr-o carafa si se amesteca.
4. Se pun cate trei cuburi de gheata in fiecare pahar. Se toarna bautura peste gheata, avand grija ca lichidul sa nu atinga marginile paharului si sa dizolve ornamentul.
5. Se presara jumatate din serbet in fiecare pahar. Cantitatea de serbet se adauga treptat, putin cate putin, altfel bautura poate deborta.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise