Cantitati nu va dau de data asta, eu am pus totul din ochi, singura conditie e sa fie ceva mai multe curmale fiindca acestea vor da si gustul dulce si vor ajuta la omogenizarea compozitiei.
Punem toate fructele si semintele intr-un vas.
Turnam apa plata peste ele si le lasam cel putin o ora sa se hidrateze.
Le scurgem de apa si le punem in vasul robotului de bucatarie. daca doriti le puteti face pasta, eu am preferat se simta bucatelele de fructe.
Le punem intr-un vas si adaugam mierea de albine si taratele de ovaz. Amestecam cu mainile adaugand taratele putin cate putin pana ajungem la consistenta optima (suficient de tare dar totusi maleabila). Miere punem dupa gust. O puteti inlocui cu sirop de artar sau sirop de agave.
Punem pe fundul unei tavi folie alimentara si punem amestecul obtinut presand usor. Punem o folie desupra si nivelam cu ajutorul unei spatule.
Dam la frigider pana se intareste (eu le-am lasat peste noapte). Taiem batoanele cu un cutit foarte bine ascutit, avand grija sa spalam cutitul dupa fiecare utilizare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise