Barcute umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. dovlecei tineri
  • 300 g branza (150g branza sarata + 150g branza dulce)
  • 1-2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 1 buc. praz sau o ceapa mai mare
  • marar
  • patrunjel-frunze
  • sare
  • piper
  • smantana.

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua sau in patru, pe lungime (barcute).Miezul se toaca marunt si se dinstuie cu prazul (ceapa) tocat marunt, sare piper. Rece se amesteca cu branza si restul ingredientelor, mai putin smantana. Apoi se umplu \"barcutele\".

Intr-o tava unsa cu ulei sau unt se pun la copt, la foc mic,circa 30 minute.

Se servesc cu smantana.

Sunt foarte \"bune\" si reci.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise