In wok, coaceti zaharul in trei linguri de unt la temperatura medie-mica, amastecand pana se dizolva zaharul. Adaugati bananele si coaceti amestecand usor, pana se inmoaie un pic dar ramanand totusi ferme, 2-3 minute. Adaugati migdalele. Coaceti 1 minut. Scoateti intr-un vas.
In acelasi wok, adaugati cele 2 linguri de unt ramase si zaharul brun. Coaceti la temperature medie-mica amestecand pana la dizolvarea zaharului, 2-3 minute.
Adaugati romul, liqueurul de banane, si esenta de migdale. Ridicati temperature la mediu. Coaceti 2 minute apoi incorporate smantana.
Puneti bananele in boluri si acoperiti cu sosul-crema. Se serveste rece sau cald
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise