BANANE LA CUPTOR CU LAMAIE SI PORTOCALA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
BANANE LA CUPTOR CU LAMAIE SI PORTOCALA

Ingrediente

  • 4 banane mari
  • 4 felii de portocala decojite
  • zeama de la o lamaie
  • sucul de la o portocala
  • 1 lingura de zahar

Mod de preparare

Dupa ce se curata bananele de coaja se aseaza pe cate o folie de aluminiu, feliutele de portocala se taie bucatele.

Se stropesc cu suc de portocala si zeama de lamaie, se presara cu zahar si se decoreaza cu bucatele de portocala.

Se invelesc in folia de aluminiu (lejer) si se inchid la capete.

Se introduc la cuptor (200°) timp de 20 de minute si se servesc cu inghetata de vanilie daca nu se tine post.

Pofta buna!!!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise