Banana bum

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g foietaj
  • 2 banane
  • 50 g unt
  • ulei pentru prajit
  • putina scortisoara
  • un plic de inghetata de vanilie
  • 2 plicuri de frisca
  • 500ml lapte.

Mod de preparare

Pregatim din timp frisca si inghetata sau le luam gata preparate.

Taiem foietajul in 2 si obtinem 4 bucati pe care le prajim in uleiul bine incins pe ambele parti(se vor umfla ca niste gogosi).Le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Taiem bananele in 2 si le tragem in unt cu putina scortisoara,dupa ce au prins culoare le scoatem si punem fiecare bucata pe cate o gogosica.Punem o cupa sau doua de inghetata,apoi imbracam totul cu frisca si pudram cu scortisoara.Pofta buna!

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise