Pentru inceput se seteaza Multicooker-ul CrockPot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE.
Pentru inceput se seteaza Multicooker-ul CrockPot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 10 minute si se apasa START.
Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor si pe ecran va aparea afisat timpul setat in prealabil (10 minute)
Cat timp se incalzeste aparatul, se curata ceapa si se toaca marunt, se spala ardeiul gras, se curata de cotor si seminte si se taie cubulete, iar nautul se scurge de apa din conserva, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs intr-o sita
Dupa ce au trecut cele 10 minute, se indeparteaza capacul aparatului de gatir, si s etoarna uleiul, lasandu-l putin sa se incinga
Se adauga ceapa si se caleste putin, pana devine transparenta
Se adauga ardeiul gras cubulete si se lasa si el 2-3 minute la gatit
Se toarna sosul de rosii, nautul, sare, piper, chili dupa gust si bamele congelate
Se omogenizeaza si se reasaza capacul pe oala de gatit
Se seteaza Multicooker-ul Crock Pot Express cu gatire sub presiune pe modul MEAT/STEW pentru 5 minute si se apasa START.
Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor si pe ecran va aparea afisat timpul setat in prealabil (5 minute)
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
Dupa scurgerea acestor 5 minute, se indeparteaza capacul de pe aparatul de gatit
Mancarea de bame cu naut este gata! Aceasta se asaza pe platou, se decoreaza cu patrunjel verde tocat si se serveste imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise