Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • faina de porumb
  • 250 g branza sarata de oi
  • 2 linguri margarina
  • 1-2 oua
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.

Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga moale peste care se adauga 2 linguri de margarina si branza de oi si se mai lasa pe foc pana se leaga.

Separat se prajesc ouale si se asaza pe farfurie.

Dupa preferinta se rade cascaval deasupra!

Pofta buna la balmos buzoian!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise