Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • faina de porumb
  • 250 g branza sarata de oi
  • 2 linguri margarina
  • 1-2 oua
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.

Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga moale peste care se adauga 2 linguri de margarina si branza de oi si se mai lasa pe foc pana se leaga.

Separat se prajesc ouale si se asaza pe farfurie.

Dupa preferinta se rade cascaval deasupra!

Pofta buna la balmos buzoian!

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise