BAGHETE UMPLUTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -200g cas
  • -150g sunca
  • -1 castravete murat
  • -100g unt
  • -200g branza topita
  • -1/2 lingurita sare
  • -1/2 lingurita piper
  • -1 linguruta mustar
  • -1 bagheta

Mod de preparare

1. Se fierb ouale 10 minute, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie cubulete.

2. Se rade casul iar sunca si castravetele se taie in cubulete. Se amesteca untul cu braza topita si cu condimentele si se freaca pina devine spumos. Se adauga mustarul.

3. Cremei obtinute se adauga sunca, castravetele si casul. Bagheta se taie in doua pe lungime si se umple cu pasta obtinuta. Se poate servi rece sau impacheta in folie de aluminiu si se pune un pic la cuptor.

Enjoy!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise