Bagels cu praz, sunca si branza

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 praz lung
  • 50g sunca
  • 25g unt
  • 125g branza Gruyere rasa
  • 2 cepe verzi tocate marunt
  • O lingura patrunjel tocat
  • 2 bagels (chifle cu gaura la mijloc)

Mod de preparare

Tocati prazul foarte marunt. Topiti untul intr-o cratita la foc mediu, prajiti prazul si sunca taiata marunt pentru 5 minute, pana devin aurii. Lasati la racit.

Incalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati prazul, sunca, branza, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Taiati chiflele pe jumatate si dati la toast pe mic-mediu, sa fie aurii dar nu foarte prajite. Puneti deasupra compozitia de praz, dati la cuptor intr-o tava unsa cu unt, lasati pana se topeste branza si devine auriu. Serviti imediat.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise