Bacon umplut

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g bacon felii
  • 100 g gouda
  • 1 ou
  • Sare, piper dupa gust
  • 2-3 linguri cuscus
  • 1 morcov ras
  • Ulei
  • 2-3 linguri gris

Mod de preparare

Amestecam gouda, sare, piper, cuscus, ou si morcov ras. Punem aceasta compozitie la frigider pentru 20 de minute.

Punem fiecare felie de bacon in ulei, punem compozitie de gouda rulam, punem scobitoare ca sa tina si apoi le dam prin gris.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 25-30 de minute.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise