Aripioare picante la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 tavita de aripioare
  • usturoi, mustar, condimente pentru pui, ardei iuti tocati, deliakat, piper, praf de usturoi, ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un castronel am pus toate ''prafurile'', 1 lungurita de mustar iute, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de masline si usturoiul pisat.Dupa ce am spalat aripioarele le-am ''tavalit'' prin sosul facut din toate condimentele.Au iesit putin sarate pentru ca am uitat ca si condimentele pentru pui au sare si delikatul la fel.Dupa toata operatiunea le-am bagat in punga, am inchis-o bine, i-am dat cateva gauri cu o scobitoare si am bagat-o la cuptor pentru vreo 10 minute.Le-am scos din punga pentru ca le vroiam rumenite.Am apelat la punga pentru a le fragezi.Le-am mai lasat pana s-au rumenit frumos, adica inca vreo 15 minute.Initial trebuiau servite cu mujdei de usturoi si mamaliga dar...era 11 noaptea si nu am mai gasit putere.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise