Intr-o punga zip se amesteca ketchup, sos de soia,ulei, boia dulce afumata, piper si usturoi pudra.
Intr-o punga zip se amesteca ketchup, sos de soia,ulei, boia dulce afumata, piper si usturoi pudra.
Se introduc aripioarele in punga si se maseaza bine cu sosul format. Se dau la frigider minim 2 ore.
Se transfera aripioarele intr-o tava de copt mai inalta si se dau la cuptor 45 de minute.
Sosul ramas se transfera intr-un bol, la fiecare 15 minute se scot aripioarele si se ung.
Cu 10 minute inainte de a scoate aripioarele, se presara peste ele seminte de susan.
Se servesc aripioarele alaturi de o salata iceberg cu rosii cherry si castravete stropita cu ulei de masline si lamiae.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise