Se aseaza intr-o tava toate aripioarele de pui,se amesteca toate ingredientele intr-un bol,mai putin usturoiul,se stropesc toate aripioarele cu sosul din bol, dupa care se rastoarna in tava tot sosul.Se baga la cuptor la un foc mediu,atata timp cat este necesar sa se fiarba carnea aripioarelor si sa se rumeneasca pe deasupra.In cazul in care in timpul fierberii la cuptor,vreti sa fie mai mult sos,adaugati inca putina apa in tava.Dupa ce sau facut,scoateti-le si adaugati usturoiul taiat marunt,in sos dar si pe aripioare.Se serveste alaturi de piure de cartofi si se insoteste de catre un vin alb demisec.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise