Aripioare de pui la tava - Ostropel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 aripioare de pui
  • 1a cutie conserva de rosii in bulion
  • 2-3 cani apa
  • 1a lingura delikat Knorr
  • un praf(putin)oregano
  • un praf(putin)busuioc
  • 2-3 catei usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • un praf(putin)boia iute
  • daca va plac mancarurile gen oriental.

Mod de preparare

Se aseaza intr-o tava toate aripioarele de pui,se amesteca toate ingredientele intr-un bol,mai putin usturoiul,se stropesc toate aripioarele cu sosul din bol, dupa care se rastoarna in tava tot sosul.Se baga la cuptor la un foc mediu,atata timp cat este necesar sa se fiarba carnea aripioarelor si sa se rumeneasca pe deasupra.In cazul in care in timpul fierberii la cuptor,vreti sa fie mai mult sos,adaugati inca putina apa in tava.Dupa ce sau facut,scoateti-le si adaugati usturoiul taiat marunt,in sos dar si pe aripioare.Se serveste alaturi de piure de cartofi si se insoteste de catre un vin alb demisec.Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise