Aripiorele se spala,dupa care le taiem in 3 bucati,varfurile nefiind folosite.
Se toaca usturoiul si ceapa dupa care se pun la calit in putin ulei intr-o tigaie mai mare
Dupa ce ceapa devine aurie se adaoga aripiorele pe care le lasam sa se patrunda putin cu ceapa si usturoiul
Intre timp taiem marunt rosiile din conserve,iar dupa ce carnea a devenit alba adaugam rosiile cu tot cu sucul din conserva si foile de dafin si lasam sa se inabuse aripiorele timp de 40 min.Se adaoga apa din cand in cand ca sa nu se prinda.Adaugam sare si pier,patrunjel tocat marunt.Se serveste ca atare sau ca si garnitura la cartofii piure
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise