Aripioare de pui cu susan

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare
  • 2 linguri mustar
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan

Mod de preparare

Se taie aripioara in trei buc.

Se pune intr-o farfurie faina,in alta ouale batute cu mustar si in cea de a treia pesmet amestecat cu susan.

Se dau mai intai copanelele de la aripioare prin faina ,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet cu susan si tot asa pana la final.

Se prajesc in uleiul incins.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise