Copanele de pasare in sos de chili

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitati ptr 5 portii
  • 20 de copane si date o fiertura in apa cu sare
  • 1/2 pahar de miere
  • 4 cuburi de chili picanti Knor
  • 3linguri de cimbru sau rozmarin proaspat sau uscat
  • 1/2 pahar de apa
  • 1/2 pahar de ulei canola
  • 1 lingura de amidon de porumb

Mod de preparare

Intr-o craticioara se pune apa la fiert si se adauga cuburile de knor-se amesteca pina se dizolva in apa.Se dizolva lingura de amidon in putina apa si se adauga la sos si se amesteca incontinu pina se ingroase putin si se stinge focul si se lasa sase raceasca.Se adauga la sos si uleiul si se amesteca pina sosul este omogen.

Se aseaza copanele intr-un vas rezistent la cuptor se toarna mierea peste ele si deasemeni sosul iar deasupra se presoara cu cimbru sau rozmarin.Se coc la 180 de grade 30 de minute pina sint bine rumenite.

Cine nu vrea sa le coaca le poate frige pe gratar electric sau pe carbune .

Se poate servi cu castraveciori murati si orez alb.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise