Aripioare crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 tavita de aripioare
  • 1/2 pachet de margarina
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g alune nesarate
  • 1 pachet sticsuri
  • Boia dulce sau iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala foarte bine aripioarele,se zvanta.

Intr-un castron se amesteca margarina cu boiaua,sarea,piperul si usturoiul,astfel incat sa se obtina o pasta omogena ,care se lasa la temperatura camerei pana se foloseste.

Cu o sticla se maruntesc sticsurile si alunele.Se unge fiecare aripioara cu pasta din margarina si apoi se trec prin amestecul de sticsuri si alune.

Le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei sau margarina si le dam la cuptor 30-35 minute

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise