Astfel ca, dragilor, aprindeti cuptorul la treapta 6 sau 200C, in functie de felul cuptorului, gaz sau electric.
Intr-un bol puneti cele 200 ml lapte batut, iar in alt bol amestecati 100 gr de pesmet cu boiaua de ardei, cimbrul uscat si semintele de susan. Asezonati.
Inmuiati pe rind fiecare aripioara, de pui, evident! mai intii in bolul cu laptele batut, apoi treceti-le cu seriozitate maxima prin bolul cu pesmet.
Asezati-le frumos intr-o tava de copt, peste care ati pus o foaie de copt. Dati-le la cuptor pentru 40-45 minute, pana ce se rumenesc frumos. Pe la jumatatea intervalului de timp pentru coacere, adica dupa vreo 15-20 minute, scoateti tava si stropiti aripioarele cu ulei. Lasati-le apoi la rumenit.
Serviti-le cu piure de cartofi si salata de varza. o bunatate de te lingi pe deste.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise