Ceapa se toaca,iar morcovii ,prazul si telina se taie felii subtiri.Jumatate din cantitatea de ceapa se caleste in unt,apoi se adauga morcovii,prazul si telina si se mai caleste 3 minute.Se toarna 1/2 din cantitatea de supa ,se pun buchetelele de broccoli,se sareaza ,se pipereaza si se fierbe cca. 3 minute.
Ardeii grasi se taie in doua si se curata de cotoare si seminte.
Carnea tocata se prajeste in ulei pana se faramiteaza.Se adauga legumele si cascavalul si se amesteca bine.Cu aceasta compozitie umplem ardeii.Asezam ardeii intr-o forma,impreuna cu supa si ceapa ramasa si dam forma la cuptor ptr. 30 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise