Ardei umpluti cu quinoa la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 bucati ardei gras
  • 200g quinoa nefiarta
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 ceapa
  • 4-6 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • sare
  • 200g cascaval de post (optional)
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Taiem capacele ardeilor si ii curatam de seminte.

Intr-un bol combinam quinoa, fasolea, pasta de rosii, ceapa tocata marunt, condimentele si o mana de cascaval ras.

2. Umplem ardeii cu mixtura creata si ii punem in vasul ceramic al aparatului de gatit Crock-Pot.

Turnam un pahar de apa pe langa ardei, setam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura pe HIGH si gatim timp de 4 ore. La final, indepartam capacul, presaram putin cascaval si patrunjel proaspat tocat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise