Ardei umpluti cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 persoane):
  • Ardei grasi, 200 g orez, 200 g ulei, 100 g ceapa, boia, piper, sare, marar, suc de rosii

Mod de preparare

Instructiuni:

1 ) Umplutura de orez o preparam ca la sarmalele in foi de varza, insa fara stafide, dar adaugandu-se marar verde tocat marunt.

2 ) Alegem ardeii grasi, taiem un capacel la partea de sus si-i curatam bine de seminte.

3 ) Umplem fiecare ardei cu orezul pregatit, ii ungem cu ulei, apoi ii asezam intr-o tava unsa si ea cu ulei.

4 ) Bagam tava in cuptor, pana se rumenesc ardeii.

5 ) Se acopera cu sos de rosii si se lasa sa fiarba trei sferturi de ora, pana se fierbe orezul.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise