Ardeii,carora li s-a scos in prealabil cotoru,se pun 1-2 minute in apa clocotita,putin sarata;se scot apoi pe sita ca sa se scurg.Dupa aceea,se pune umplutura,se aseaza pe un rind in cratita se toarna deasupra apa sau supa depe carne,se adauga unt sau ulei si bulionu de rosii si se lasa sa fiarba inabusit cu capac,in cuptor sau pe plita,timp de 30-40 minute.
Pentru prepararea umpluturii de legume se taie morcovul,patrunjeu si ceapa si se prajesc in ulei,se adauga apoi rosii proaspete curatate de seminte si pielita,taiate marunt,se presara putin zahar,sare,piper si se prajesc
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise