Se curata ceapa si se mixeaza, se adauga hribii mixati, morcovul mixat, orezul, crupele spalate cu apa rece.
Se curata ceapa si se mixeaza, se adauga hribii mixati, morcovul mixat, orezul, crupele spalate cu apa rece, sare dupa gust, ierburile aromate,(cimbrisor, rozmarin, maghiran), boiaua de ardei, pasta de tomate si se omogenizeaza compozitia.
Se scot cotoarele la ardei, se clatesc si se scot semintele, se umplu cu compozitie, se pun capacele si se pun la fiert cu apa cat cuprinde, se pune un capac pe oala si se fierb la foc potrivit pana cand sunt fierti si casa se umple de arome si mirosuri placute.
Sa aveti pofta, dragilor!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise