Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei
  • 1 kg ciuperci de preferinta pleurotus
  • un dovlecel
  • suc de rosii
  • chilli
  • sare piper
  • ceapa cui ii place
  • cativa catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata ardeii de seminte si se spala, se spala ciupercile, se curata dovlecelul, se toaca marunt ciupercile, se rade dovlecelul,se adauga ceapa tocata fin,se pune sare ,piper si chilli dupa gust,se umplu ardeii cu ciupercile amestecate cu dovlecel si ceapa,se pun intr-o cratita la cuptor in sos de rosii cam 500 ml,se da la foc mijlociu jumatate de ora,se pun cateii de usturoi curatati se mai lasa un sfert de ora,daca e cazul si in functie de gust se mai pune un pahar de suc de rosii,se orneaza dupa gust cu patrunjel sau marar tocat fin,se serveste cu iaurt.

Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise