Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 4-5 rosii
  • 500 gr orez
  • 2 cepe
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper
  • Sos de rosii(optional)

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga orezul impreuna cu ciupercile (taiate), se acopera cu apa si se lasa la fiert. La sfarsit se adauga rosiile taiate. Se lasa la racit si se condimenteaza cu sare si piper. Ardeii se spala, se taie cotorul si se scot samburii. Se umplu ardeii cu orez si ciuperci, ca si capac se pune o felie de rosie mai gros taiata, se ung cu ulei si se aseaza in tava si se dau la cuptor la foc mic 45 minute. Se poate prepara un sos de rosii care se toarna peste ardei.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise