ardei umpluti cu ciolan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 legatura marar
  • 2 morcov
  • 2-3 cepe
  • 1 lingurita boia
  • 1 cana orez
  • piper
  • ulei
  • 500 g carne macinata
  • 20 de ardei aproape egali potriviti
  • 1 ciolan
  • bulion
  • 2 rosi

Mod de preparare

se curata ceapa,se taie marunt se caleste in ulei apoi se adauga apa sa nu se rumeneasca numai sa se inmoaie,se spala orezu se pune peste ceapa cu ulei,boia,piper,sare,se da morcovul pe razatoare se pune peste cele de sus si se distuie toate la un loc,se ia de pe foc si se adauga carnea macinata se amasteca toate la un loc.Si se umple ardeii Intro oala se pune ciolan taiat bucati si peste se pune ardeii se mai taie un morcov rondele,rosile feliute,frunzele de marar,se pune apa peste iei cat sai acopere si o farfuriuta pt a nu se ridica.cand sunt gata peste se pune un pic de bulion sau checeap si se mai lasa la cuptor vreo 20 de min

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise